Inleiding

U heeft een vraag over een wandelroute, een bordje is verdwenen, uw wenst wandelkaarten te bestellen, etc... Alle info vindt u op deze pagina.

Foto

FAQ

Wandelroutes.org is een privé-initiatief om de wandelroutes in België
zovéél mogelijk in kaart te brengen op de site
(en te digitaliseren waar mogelijk) met toestemming van de eigenaar.
U kan ons steeds contacteren indien u wenst een wandelroute toe te voegen op onze site.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de trajecten op het terrein, noch voor de bewegwijzering, noch voor de wandelwegen.
Wandelroutes.org is op géén enkele manier gelinkt aan een officïele instantie (gemeente, provincie, overheid). Is er een bordje of wegwijzer verdwenen/beschadigd dan kan u de routedokter van de provincies contacteren:
Antwerpen:
Routedokter Antwerpen
Limburg:
Routedokter Limburg
Oost-Vlaanderen:
Routedokter Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen:
Routedokter West-Vlaanderen
Vlaams-Brabant:
Routedokter Vlaams-Brabant Mogelijk zijn de bordjes aangepast op het terrein, contacteer ons en we zullen indien mogelijk de route aanpassen op onze site. Is er een wandelroute (GPX track) op deze website die langs een privéweg gaat, laat het ons weten en we verwijderen de route van onze site.
Deze GPX hebben we ontvangen via een wandelaar of collega wandelsite en mogelijk heeft hij/zij een foutje gemaakt op het wandelparcours.

Betreft het een 'officïele wandelweg' en niet een wandelroute op deze site, dan moet u contact opnemen met de bevoegde diensten, de gemeente,
provincie of andere.
Wandelroutes.org is geen officïele instantie en staat dus niet in voor de staat van de wegen, noch met problemen dat een 'officïele wandelweg' over privéterrein gaat. U kan via wandelroutes.org geen wandelroutes, noch folders bestellen.
Dat kan u wel o.a. via de gemeenten of toeristische diensten.